miercuri, 6 februarie 2013

Pandelica mincinosu' este mult mai tare decat Garcea de Medias

Cum e turcu' si pistolu'
           Atunci cand lenea si incompetenta se unesc sub scutul  unei normalitati bonlave legiferata prin cutuma  sustinuta de  sistemul de  nonvalori promovat in Politie pe parcursul ultimilor peste 20 de ani,cazul  acestui agent din Politia mediesana care a facut mare valva in mass-media nationala demonstreaza continuitatea masinatiunilor frauduloase in solutionarea sesizarilor facute de catre cetatenii in slujba carora si Politia Medias trebuie sa actioneze.
            Am spus doar  ca trebuie,nu ca ar si face ce sunt obligati prin lege.
            S-a intamplat asa cum banuaim ,adica agentul a primit spre solutionare o petitie prin care un cetatean reclama faptul ca ii este tulburata linistea de catre copii vecinului,care locuiesc in apartamentul de deasupra lui,iar faptele se confirmau cumva,dar nu intrau in incidenta legii deoarece copii se joaca si in casa pentru ca atat le-a mai ramas si lor,ca daca nu s-ar juca inseamna ca sunt bonlavi.
          Este minunat cand se joaca,  se bucura si rad copii.
           Si agentul de politie insarcinat sa solutioneze petitia si sa dezamorseze starea conflictuala generata de "infernul facut de acesti  doi copilasi",a apreciat ca reclamatia are caracter tendentios si a incercat sa impace si capra si varza si a ales cea mai neinspirata solutie,care nu-l exonereaza de raspundere.
          Adica ,l-a informat pe parat ca ii va intocmi acest proces-verbal prin care" mimeaza "ca l-ar sanctiona cu amenda pentru asa -zisele fapte contraventionale,doar pentru a-i da satisfactie petentului vecin al sau cu care se afla in relatii de dusmanie,iar contravenientul de serviciu a achiesat la aceasta solutie si masura i-a fost comunicata reclamantului care s-a bucurat ca si-a atins scopul marsav.
          Asa a incercat agentul de politie sa-i dea satisfactie reclamagiului,iar copii sa poata sa se joace si sa se bucure de viata impreuna cu parintii lor.
           Aceasta situatie a devenit caz,doar pentru ca agentul a fost superficial in intocmirea procesului verbal,iar un coleg binevoitor a speculat momentul pentru a-l denigra.Si a prins.
 Amploarea data confirma faptul ca noi nu vedem padurea din cauza lastarilor.
            Spun asta deoarece la Politia mediesana de multi ani se practica comiterea de fapte penale pentru acoperirea lenei si incompetentei prin neinregistrarea fenomenului infractional si,mai grav,punerea in sarcina minorilor din familiii dezorganizate a unor fapte pe care acestia nu le-au comis,prin care adevaratii infractori sunt favorizati si protejati de catre"oamenii legii"fara pic de onoare.
            Am sesizat aceste fapte si le-am sustinut cu probe temeinice,dar nu am avut sustinere,iar cei in drept au musamalizat fenomenul dat in vileag la vremea respectiva de Jurnalul National si atat.
Cainii latra,ursu' merge.
           Fapta agentului se inscrie cumva in acelasi mod de operare acceptat si promovat de catre sefii sai care i-au aprobat masura luata si clasarea lucrarii pe acesta baza.
           De fapt unul dintre artizanii acestei practici,agent vopsit in ofiter si apoi cocotat in functii de conducere de catre diferiti lideri aflati vremelnic la putere,a fost avansat in "ultimul grad",in graba mare,doar pentru ca  a orchestrat si sustinut acesta practica pentru ca la  performanta pe linie profesionala a fost si este o nulitate.
Nici acum nu o duce RAU el ,dar  ceilalti sigur  da din cauza incompetentei lui.
Politistul care si-a pierdut increderea comunitatii,trebuie sa plece acasa,iar cand este afectata institutia in ansamblul sau trebuie intredusa CARANTINA.
Succes !
           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu