sâmbătă, 2 februarie 2013

Deschide"punga"vecine !

C-asa e-n tenis.
            Ieri 01 febr.2013 Instanta de fond s-a pronuntat in sedinta publica si mi-a admis in totalitate capetele de cerere formulate in actiunea,in raspundere civila delictuala deschisa  de catre mine impotriva unui vecin nabadaios.
          Acesta,sigur datorita unor serioase carente in educatie,pe care si le-a accentuat mascadu-le sub chipul unui tanar care ar vrea sa fie mult mai liber decat normele legale de convietuire sociala  ii permit,dar nu a fost deloc inspirat cand si-a pus tinta pe mine si familia mea.
           Am ajuns acum in  fata instantei de judecata si  pentru faptul ca acest tanar care se vrea a fi intelectual cu temeinice cunostinte juridice, s-a napustit asupra traiului meu linistit , in locuinta pe care mi-am construit-o cu respectarea tuturor normelor legale de buna vecinatate,dar m-am dovedit mai mult decat tolerant fata de actele de agresiune la care am fost supus in ultimii ani de catre acest individ doar pentru faptul ca am refuzat conflictul.
            Pe vremea mea circula o gluma:
 Intrebare:"Cu cine se invecineaza URSS"?
Raspuns:"Cu cine doreste".
            Nimeni nu dorea sa aiba un asemenea vecin.
          Nici eu nu mi-am putut alege vecinii,iar pe acesta nu l-am cunoscut personal inainte ,insa el sigur da,iar prin atitudinea sa nu a facut decat sa ma provoace si sa-mi puna rabdarea la incercare,stiind ca eu acum sunt pensionar si ca toti ceilalti doresc linistea,in slujba careia am muncit mai mult de jumatate din viata.
            Se spune ca esti umilit numai daca vrei si este perfect adevarat.
           Am sperat ca nu va fi nevoie,dar nu am mai suportat, asa ca,a trebuit sa-mi folosesc si pentru mine abilitatile juridice pe care mi le-am format,iar acum este liniste deplina,pana cand va veni executorul judecatoresc  cu buldozerul sa faca randuiala legala asa cum a dispus Instanta.
            Pana atunci cred ca vecinul parat,indrumat de avocatii sai, va trebui sa faca un credit sa-mi plateasca pretentiile,doar daca nu-l vor ajuta cei carora,prin faptele sale, le-a facut jocul pentru a le satisface anumite frustari acumulate de-a lungul timpului in care eu, aplicand prevederile legale,  nu i-am lasat sa greseasca strunindu-le pornirile nabadaioase si iesirile in decor.
            Trist,dar adevarat.
            Cine face ca el,ca el sa pateasca,iar justitia sa triumfe !
Doamne ajuta!
            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu